εναλλακτικες θεραπειες Options

Ελευθερία Μαντζώρου, καθηγήτρια μάλαξης και φυτοθεραπείας 

Σήμερα υπάρχουν βότανα που καλλιεργούνται συστηματικά από τον άνθρωπο όχι μόνο βιολογικά (Δηλαδή χωρίς ίχνος χημικών λιπασμάτων) άλλα και με οργανικές καλλιέργειες (Δηλαδή φτιάχνοντας παράλληλα και τις κλιματολογικές συνθήκες όπου υπάρχει)

Συνταγή: καταπολεμήστε τους “καλόγερους” με κρεμμύδι

Επρόκειτο για μια πρωτόγονη εφαρμογή της αρωματοθεραπείας, την οποία μπορείτε να την διδαχθείτε στην ειδική εκπαίδευση της σχολής μας, η οποία προσφέρει εκπαίδευση και στην βοτανοθεραπεία. Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω.

“Αυτό εξαρτάται από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο καθένας και δεν είναι προϋπόθεση. Για ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση θα σας καθοδηγήσει ο οστεοπαθητικός σας. Εάν πάλι είναι κάτι που δεν χρειάζεται απεικονιστικός ή άλλος έλεγχος θα προχωρήσει κανονικά στην θεραπεία. Υπάρχει έτσι και αλλιώς μια τεραστία υπερβολή στον απεικονιστικό έλεγχο και καλό θα ήταν, εάν δεν κρίνεται αναγκαίο από τον ειδικό, να μην οδηγούμαστε αμέσως εκεί, μιας και τις περισσότερες φορές δεν προσφέρει κάτι στην εξέλιξη της θεραπείας.

Στοχεύει όχι μόνο στην πρόσκαιρη ανακούφιση των συμπτωμάτων, αλλά στην ουσιαστική αντιμετώπισή τους μέσα από τη διόρθωση της αιτίας που τα δημιουργεί.

 Διάβασε εδώ κάποιες βασικές σκέψεις που αξίζει να κάνεις εάν έχει περάσει από το μυαλό σου να στραφείς σε εναλλακτικές πρακτικές. 

Με τον όρο δομές εννοούμε τα οστά, τους μύες, τους συνδέσμους, τα όργανα και τις απονευρώσεις. Η αρμονική λειτουργιά του μυοσκελετικού συστήματος και του νευρικού συστήματος είναι ο σκοπός της θεραπείας και website ο λόγος της αποτελεσματικότητας αυτής της μεθόδου.”

Σήμερα, οι εναλλακτικές θεραπείες χρησιμοποιούνται συχνά ως συμπλήρωμα των συμβατικών θεραπειών . . .

Διατήρηση γονιμότητας και κύηση μετά από καρκίνο μαστού

Η μέθοδος αυτή αποτελεί μέρος της ανθρώπινης ιστορίας εδώ και χιλιάδες χρόνια και είναι άμεσα συνδεδεμένη με την βοτανολογία.

και Χρησιμοποίησε το αιθέριο έλαιο που ταιριάζει στην πάθησή σου

Την εξασφάλιση της Ακαδημαϊκής αξίας των σπουδών των Οστεοπαθητικών.

Η άρθρωση «μπλοκάρει». Χάνει κίνηση και γίνεται πιο δύσκαμπτη. Αυτό δημιουργεί στους μυς της περιοχής την ανάγκη να κάνουν “υπερπροσπάθεια” για να την κινήσουν και “υπερωρίες”, με αποτέλεσμα την εμφάνιση σπασμού και αδυναμίας -λόγω εστιασμένης τοπικής “υπερκόπωσης”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *